Rens ud med dit åndedræt

Træk vejret og sæt dig selv fri

Vores åndedræt er forunderligt. Det er med os, fra vi kommer til verden. Og det er det sidste, vi siger farvel til. Undervejs i livet tager vi det ofte for givet og glemmer helt åndedrættets potentiale. Men med det rigtige fokus på vores åndedræt har vi adgang til et værktøj, som på en og samme tid kan forbedre vores fysiske sundhed og fjerne ubevidste blokeringer af mental og følelsesmæssig karakter.

På denne 2-dages workshop bliver du introduceret for en af de mest powerfulde metoder til personlig udvikling, hvor dit åndedræt indgår som den bærende del.

Du vil mærke en overflod af energi, lethed og nærvær, få bedre kontakt til din krop og din kerne, slippe spændinger, mindske din stress, opleve en styrket forbindelse til dig selv og her fra møde verden med dit autentiske udtryk. Det er kort sagt, hvad denne workshop handler om.

Målgruppe

Denne workshop er for dig som er nysgerrig på åndedrættets potentiale , har brug for at få ladet batterierne op og har lyst til en vidunderlig rejse ind i dig selv. Og dig, som har brug for fornyede ressourcer og ønsker at opleve en dyb forbindelse til dig selv.

Har du din egen meditationspraksis, dyrker du yoga eller arbejder du bevidst med din egen personlige udvikling, vil du opleve at denne workshop giver dig et yderligere løft.

Udbytte

Du kan forvente følgende udbytte ved deltagelse:

  • Væsentlig reduktion af stress, samt total afslapning af kroppen
  • Forøget vitalitet og energi
  • Følelsesmæssig afklaring og stabilitet
  • Indre fred, samhørighed og livslyst
  • Forøget bevidsthed og nærvær

Indhold

På dette kursus bliver du introduceret for metoden og tankerne bag Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning(BSV) som er udgangspunktet for den åndedrætsterapi som Autention benytter.  Du får metoden ”ind under huden”, så du også kan bruge metoden i din fremadrettede udvikling. Du bliver klogere på dig selv – herunder din indre ”automatpilot” – og du får mulighed for at arbejde med netop dét, som lige nu afføder anspændthed i dit system og måske blokerer for et liv med mere kærlighed, livsglæde og kreativ udfoldelse.

På workshoppen veksler vi mellem relevante indlæg, åndedrætsrejser, refleksionsøvelser, erfaringsudveksling samt guidede korterevarende meditative øvelser.

Varighed

2 dage fra 9.00 til 16.30

Max 12 deltagere

Tid og sted

Dato på vej 🙂

Pris

Kr. 2.800,-

Prisen er inklusiv te, kaffe og sunde snacks. Du medbringer selv frokost.