Tilbud – Træningsklienter

Har du lyst til at klare hverdagens og livets udfordringer med større overskud?

Døjer du eksempelvis med stress, lavt selvværd, uhensigtsmæssige overbevisninger og vaner eller problemer i parforholdet, så er her en unik mulighed for at få behandlet problematikken gennem ID-psykoterapi. Og til en meget favorabel pris.

Terapi til kr. 375,- pr. session.

Jeg har gennem 4 år været i gang med at supplere mine kompetencer med en ID-psykoterapeutuddannelse. Som en del af uddannelsen tilbyder jeg terapi til træningsklienter til en meget reduceret pris.

Der vil være et begrænset antal pladser for denne mulighed, som udbydes løbende.

Med ID-psykoterapi kan du få hjælp til problemstillinger som f.eks.:

  • lavt selvværd eller dårlig selvtillid
  • tilbøjelighed til selvkritik eller selvforagt
  • livshæmmende overbevisninger og forestillinger
  • fastlåste, utilfredsstillende sociale roller og samspilsmønstre
  • parforholds-og familieproblemer
  • stress
  • kriser i dit liv
  • uhensigtsmæssige vaner, adfærdsmønstre og tilbøjelighed til at overreagere følelsesmæssigt i almindelige livssituationer
  • m.m.

Læs evt. mere om min tilgang til terapi og/eller mere om mig

Kontakt mig for at høre nærmere om dine muligheder.

Sessioner vil have en varighed på mellem 60 og 90 minutter.

Bemærk at der i disse terapisessioner ikke indgår åndedrætsterapi. Til gengæld er der mere plads til at arbejde i dybden med samtale, refleksion og øvelser.

Som det fremgår, har jeg (i træningsterapien) mulighed for at hjælpe dig med almindelige dagligdagsproblemstillinger. Det er ikke muligt for mig, i denne konstruktion, at arbejde med alkoholisme eller andre former for misbrug, med anoreksi eller bulimi, borderline, depressioner, tvangstanker eller lignende. Desuden er det heller ikke muligt at tilbyde træningsterapi til klienter som er på psykofarmaka.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er inden for rammen af “dagligdagsproblemstillinger”, så giv mig et kald eller skriv til mig – det er helt uforpligtende.

Hvad er ID- psykoterapi

ID-psykoterapi er identitetsorienteret. Det betyder at jeg sammen med dig vil have fokus på at udvikle så mange lag og afspekter af din menneskelige identitet som muligt. Særligt fokus er der på at styrke kontakten til din dybeste identitet – din værenskerne – som ligger bag dine begrænsede selvbilleder og sociale roller.

Ofte skal der kigges i flere forskellige hjørner af dit liv, for at finde løsninger som for alvor gør en forskel. ID-psykoterapi har derfor også et integralt (helhedsorienteret) udgangspunkt, som sikrer at vi kommer hele vejen rundt om din problemstilling. Teorien som ligger bag ”ID-universet” er baseret på hele 7 forskellige psykologiske retninger. Det sikrer at jeg altid kan tilpasse mig din problemstilling, uanset hvor du er i livet og hvad du tumler med.

Som træningsklient vil du få adgang til en særlig rabat på åndedrætsterapisessioner eller workshops med åndedrætsterapi, når et psykoterapeutisk forløb er gennemført. Kontakt mig for at høre nærmere om dine muligheder.