Autention

Terapi, coaching, sparring, kompetenceudvikling og inspiration til dig som er udfordret og dig som søger efter dybden, roen og potentialet i dig selv.

Formål

Jeg ønsker at bidrage til at skabe lykkelige, mere robuste, stressfrie og autentiske mennesker og familier så de er bedre rustet til at leve i et samfund og en kultur, hvor det er nemt at ”miste” sig selv og sammenhængskraften i dagligdagens trummerum. Jeg vil gøre mit ypperste for at gøre verden til et bedre sted at være. Det starter med, at vi hver især finder det bedste udgangspunkt i os selv og det er dét sted, jeg hjælper dig med at få kontakt til, så det bliver en integreret del af dit liv.

Jeg gør det gennem

  • Først og fremmest at møde dig i øjenhøjde med empati og nærvær i en kærlig og positiv energi.
  • Terapeutiske metoder som er tilpasset dit behov og din situation.
  • En kombination af oplysende og forløsende samtale, åndedrætsterapi som heler, integrerer og forløser, meditation som træner dit nærvær og en lang række øvelser, som skaber indsigt og fundament for forandring.

Autention tilbyder både 1-1 sessioner i forskellige længder samt kurser og workshops.

Den autentiske udgave af dig har altid det rigtige svar

En af de afgørende nøgler til din frihed og lykke er at finde hjem til dig selv. Hjem til den du egentlig er inde bagved alle prægninger, fordømmelser, mønstre og roller, som du bevidst og ubevist påtager dig hver dag. Du finder vej ved at udforske, acceptere og anerkende de sider af dig selv, som du bevidst eller ubevidst har fornægtet og fortrængt.

Du rummer uendeligt mange ressourcer, som du måske er kommet til at lukke ned for. Men de kan findes frem igen, når vi har spottet, hvad det er der blokerer. Inde bagved blokeringerne findes kærlighed, klarhed, fred, frihed, mening og livsglæde.

Derfor Autention

Autenticitet handler om at være den, man udgiver sig for at være. Det handler også om, at stå ved den man er, med alt det man rummer. Det handler om at forstå, at alt det du består af har en positiv intention, for så behøver du ikke at ”spille” en uautentisk udgave af dig selv. At kunne hvile i sig selv, at kende sine forskellige sider og forstå styrken i dem er at være autentisk – det giver livsglæde og åbner døre.

Attention handler om at rette opmærksomheden mod noget – i dette tilfælde dig og alt det du rummer. At kunne være autentisk handler ofte rigtig meget om både at rette opmærksomheden mod det, der forhindrer os i at være det samt vores iboende ressourcer.

Autention er netop en sammentrækning af autenticitet og attention. Vi skaber sammen fokus på at finde den autentiske og frie udgave af dig.

Autention ejes og drives af Henning Nielsen

“Better you – makes better life –makes better world”

.