Henning

Hos mig er det dig, det handler om!

…. Men du er også velkommen til at læse lidt om mig.

Siden slutningen af 90’erne har omdrejningspunktet for mig handlet om kompetenceudvikling, samtale og sparring med en masse fantastiske mennesker. Jeg har gennem årene opbygget mange timers erfaring med undervisning, coaching, terapi og sparring. Undervejs har jeg været en del af et fantastisk team, siddet i toppen af en organisation, hvor der til tider kan være lidt ensomt, ansat dejlige mennesker og sagt farvel til nogle af dem alt for tidligt pga. krise. I 2012 trak jeg i håndbremsen med 120 i timen og sagde mit daværende job op, fordi jeg har en vision om at hjælpe flere mennesker til et lykkeligere liv.

Jeg er eksamineret ID-psykoterapeut, åndedrætsterapeut, Paqo-inkahealer, NLP Master og ICC-certificeret coach. Det har i sig selv givet mig en stor og bred værktøjskasse, men jeg tror også, at det er mine over 20 års arbejde med menneskers problemstillinger og ressourcer via sessioner og kurser, som gør den store forskel i mit daglige virke som sparringspartner, terapeut og kursusholder. Og så trækker jeg selvfølgelig også på min egen erfaring som menneske, far, kæreste og borger.

Jeg kom til verden i 1970 i Valby, flyttede til Jylland i 1997 og er nu bosiddende nær Faaborg sammen med min dejlige kæreste.  Jeg er også far til 2 skønne voksne døtre.

I mit liv har jeg oplevet både højdepunkter og bølgedale ligesom alle andre. Jeg tror, at måden du betragter dit liv på, er ret afgørende for om du oplever det ene eller det andet – og at optikken du bruger kan justeres. Jeg får selv løbende justeret min via terapi, supervision og relevant uddannelse.

Uanset hvad livet har bragt os indtil nu, tror jeg på, at vi alle rummer et uendeligt autentisk potentiale, som vi kan aktivere, når der bliver trykket på de “rigtige knapper”.

Mit formål er at hjælpe andre til at finde, mærke, forstå og justere på “knapperne”, så det bliver muligt at leve et mere frit og lykkeligt liv. Jeg ser frem til også at hjælpe dig!