Mød dig selv på ny

Træk vejret og opdag nye sider af dig selv

Vores åndedræt er forunderligt. Det er med os fra vi kommer til verden, og det er det sidste vi siger farvel til. Undervejs i livet tager vi det ofte for givet og glemmer helt åndedrættets potentiale. Men med det rigtige fokus på vores åndedræt har vi adgang til et værktøj, som på en og samme tid kan forbedre vores fysiske sundhed og fjerne ubevidste blokeringer af mental og følelsesmæssig karakter.

På denne 2-dages workshop vil vi dedikere tiden til at komme tættere på sandheden om, hvad dit autentiske selv indeholder og hvordan du kan leve et liv i større overensstemmelse med denne viden. Dit åndedræt vil via åndedrætsrejser indgå som den bærende del i workshoppen.

Du vil mærke en overflod af energi, lethed og nærvær, få bedre kontakt til din krop og din kerne, slippe spændinger, mindske din stress, opleve en styrket forbindelse til dig selv og her fra møde verden med dit autentiske udtryk. Det er kort sagt, hvad denne workshop handler om.

Målgruppe

Denne workshop er for dig som er nysgerrig på at lære dig selv endnu bedre at kende. Måske har du allerede en fornemmelse af at du rummer meget mere end du giver plads til i dit liv.

Du har måske arbejdet bevidst med din egen udvikling gennem nogle år og har brug for ny inspiration (men det er ikke nogen forudsætning for at deltage).

Alle kan deltage og jo ældre dåbsattest, jo større udbytte J

Udbytte

Du kan forvente følgende udbytte ved deltagelse:

  • Større selvindsigt og bedre kontakt til den autentiske udgave af dig (din sjæl)
  • Følelsesmæssig afklaring og stabilitet
  • Forøget bevidsthed og nærvær
  • Indre fred, samhørighed og livslyst
  • Forøget vitalitet og energi

Indhold

Vores udvikling kan på mange måder sammenlignes med et løg der skal pilles. For hver gang vi piller et nyt lag af, bliver der åbnet op for nye indsigter i forhold til vores potentiale. Og vi bliver klogere på, hvordan vi bedst giver plads til vores sjæls visdom.

På denne workshop vil du få pillet de(t) lag af, som du er klar til i en tryg og forvandlende atmosfære. Du får mulighed for at arbejde med netop dét, som lige nu afføder anspændthed i dit system og måske blokerer for et liv med mere kærlighed, livsglæde og kreativ udfoldelse.

På workshoppen veksler vi mellem relevante indlæg, åndedrætsrejser, refleksionsøvelser, erfaringsudveksling samt korte guidede meditative øvelser.

Varighed

2 dage fra 9.00 til 16.30

Max 12 deltagere

Tid og sted

??

Pris

Kr. 2.800,-

Prisen er inklusiv te, kaffe og sunde snacks. Du medbringer selv frokost.